Espaguetis amb gambes
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 25g de mantega
- 300gr de gamba pelada
- 3 tomàquets a daus
- 7 cullerades de vi blanc sec
- 2 cullerades de sofregit
Preparació
- Portar a ebullició una olla amb abundant aigua salada. Afegir els espaguetis i deixar-los bullir, seguint les instruccions de l'envàs, fins que estiguin tendres. Escorreguts
- Escalfeu l'oli d'oliva i la mantega en una cassola mentre es cou la pasta. Afegir 2 cullerades de la salsa sofregit remoure durant 1 min.
- Afegeix les gambes a la cassola i deixar fins que adquireixin un color rosat. Afegir el tomàquet i el vi blanc i salpebrar al gust.
- Barrejar les gambes i l'alfàbrega amb la pasta recent bullida fins que quedi un conjunt homogeni. Rectificar aleshores si cal i servir immediatament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada