dimecres, 9 d’octubre del 2013

Espaguetis amb gambes


Ingredients
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 25g de mantega
  • 300gr de gamba pelada
  • 3 tomàquets a daus
  • 7 cullerades de vi blanc sec
  • 2 cullerades de sofregit
Preparació

  1. Portar a ebullició una olla amb abundant aigua salada. Afegir els espaguetis i deixar-los bullir, seguint les instruccions de l'envàs, fins que estiguin tendres. Escorreguts
  2. Escalfeu l'oli d'oliva i la mantega en una cassola mentre es cou la pasta. Afegir 2 cullerades de la salsa sofregit remoure durant 1 min.
  3. Afegeix les gambes a la cassola i deixar fins que adquireixin un color rosat. Afegir el tomàquet i el vi blanc i salpebrar al gust.
  4. Barrejar les gambes i l'alfàbrega amb la pasta recent bullida fins que quedi un conjunt homogeni. Rectificar aleshores si cal i servir immediatament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada